Groepen

Heb je een groep van minimaal 6 personen, dan kunnen we buiten ons reguliere programma om een aparte afspraak voor jullie plannen. Dat kan zowel voor rondleidingen* als workshops of een combinatie van deze twee.

 

De datum wordt in overleg vastgesteld. Wij plannen ver vooruit, dus neem ruim van te voren contact met ons op als je iets wilt organiseren.

 

*rondleidingen zijn tot nader order helaas nog niet mogelijk. 

 

Alle informatie met betrekking tot parkeren vind je hier.

Rondleidingen

Rondleidingen kunnen plaats vinden op maandag t/m donderdag zowel in de ochtend als in de middag en op vrijdag ochtend. Op vrijdag middag en in het weekend kunnen helaas geen rondleidingen plaats vinden, omdat de fabriek dan gesloten is. Een normale rondleiding duurt gemiddeld 90 minuten.  In de ochtend kan een rondleiding starten tussen 9.00 en 10.30 uur. In de middag start de rondleiding uiterlijk om 14.30 uur. 

 

Het maximum aantal deelnemers voor een groepsrondleiding is 34 personen. Heb je meer mensen in je groep, neem dan even contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

 

Een rondleiding kost €14.95 per persoon. Hier zit koffie/thee en wat lekkers bij inbegrepen. Ook krijgt iedere gast een kleine attentie mee. Vanaf 20 personen kunnen we een groepskorting afspreken.

Let op! Onze rondleiding is niet rolstoelvriendelijk, ook moeten er enkele trappen worden gelopen.

Workshops

Wil je met een groep een workshop komen doen, dat kan! We bieden workshops aan die een dagdeel duren (meestal zo'n 2.5 uur of een hele dag (meestal van 10.30-16.00 uur). Workshops kunnen plaats vinden op maandag t/m vrijdag. Neem een kijkje op onze workshop pagina om te kijken welke onderwerpen, materialen en  technieken we aanbieden. Heb je specifieke wensen, laat het ons dan weten!

 

Het maximum aantal deelnemers van een workshop hangt af van het onderwerp maar ligt ongeveer tussen de 20 en 34. Bestaat je groep uit meer deelnemers, laat ons dat dan even weten dan kunnen we bekijken of er andere mogelijkheden zijn.

 

De prijzen van workshops verschillen en hangen af van docent/duur en gebruikte materialen. Bij de workshop zit in ieder geval altijd het materiaal gebruik inbegrepen net als koffie/thee met wat lekkers. Ook krijgt elke gast een kleine attentie mee. Boek je een dagworkshop, dan kunnen we ook een lunch regelen. Laat ons je wensen weten voor een groepsworkshop, zodat we een tarief voor je kunnen samenstellen. 

Combinatie rondleiding en workshop

Wil je een hele afwisselende dag voor je groep, boek dan een rondleiding in combinatie met een workshop! Ons meest aangeboden arrangement is een rondleiding in de ochtend, dan een lunch en in de middag een workshop. Het maximum aantal deelnemers is 34 maar is je groep groter, dan horen we het graag! De prijs hangt af van de workshop, we laten je deze graag weten als we je wensen hebben ontvangen.

 

Ook kunnen we vroeg in de middag een rondleiding geven en daarna een korte workshop verzorgen van ongeveer 60 minuten. De workshops die hierbij passen zijn "Zelf verf maken" waarbij we zelf verf gaan maken en "Het oog van de meester" waarbij we met acrylverf en softpastel aan de slag gaan en een klein mixed media canvas "Cirkel" (ervaring niet vereist voor deze workshops!). Het maximum aantal deelnemers is 34. De prijs per persoon voor een rondleiding en één van de onderstaande korte workshops is €35 per persoon. Koffie/thee met lekkers en materialen zijn hierbij inbegrepen en elke gast krijgt een kleine attentie mee. 


Workshop Oog van de meester

Workshop zelf verf maken

Mixed media cirkel


Programma op maat

Wil je iets anders dan hierboven genoemd staat of wil je de bestaande programma's uitbreiden met bijvoorbeeld een borrel of vergadering of iets dergelijks; we bespreken graag de mogelijkheden!