Inschrijven voor deze Swap is niet meer mogelijk!

Get Creative - Swap

Een Swap is een soort van lootjes trekken, waarbij je voor elkaar cadeautjes maakt. Een leuke uitwisseling van bij voorkeur zelfgemaakte en persoonlijke aardigheidjes. Je probeert de ander echt te verrassen. Het achterliggende motto: Strooi geluk rond als confetti. En dat is iets dat ons -zeker in deze tijd- wel aanspreekt. Zeker wanneer we dat ook nog op creatieve wijze mogen doen! Vandaar dat we met heel veel plezier & liefde deze eerste Get Creative Swap organiseren!

 

Hoe doe je mee?

 

UPDATE 10-11: de inschrijving is gesloten! We gaan nu aan de slag met het matchen!

Zin om de komende weken mee te doen aan de Get Creative Swap? Vul dan het onderstaande formulier in. Wanneer alle gegevens binnen zijn, koppelen we iedereen aan een zogenaamde ‘Swap-buddy’. Voor deze persoon ga je aan de slag en maak je een pakket met wat persoonlijke/ met zorg uitgezochte of met liefde gemaakte cadeautjes. Het is de bedoeling dat pas bij ontvangst van het pakket bekend wordt wie het voor jou gemaakt heeft; houd dit echt als een verrassing! Stuur dus bijvoorbeeld geen berichtje naar die persoon met de vraag  ‘Wat vind je leuk?’, daarvoor zijn namelijk de moodboards / collage’s die je maakt en op Facebook en/of Instagram plaatst. Ook kun je kijken of jouw persoon wellicht op Pinterest zit. Zorg hierbij dat je profiel op openbaar staat, zodat iedereen het kan zien. Heb je dit niet en wil je toch meedoen? Geen probleem! Stuur ons dan rechtstreeks je moodboard, dan zorgen we dat het bij je ‘swap-maatje’ terecht komt! Zo zorgen we ervoor dat iedereen mee kan doen. Wel zo gezellig. 

 

Wij doen zelf ook mee en delen graag op de social media de komende weken wat tips & voorbeelden met je! 

 

Check hieronder ook de spelregels voor wat je precies bij deze Swap kunt verwachten en hoe we het voor iedereen een feestje kunnen maken. 

 

Zorg hiervoor dat je experience@royaltalens.com aan je contacten toevoegt, zodat onze mail niet in je spam belandt! 

Voorbeeld moodboard / collage


Spelregels

Het heet niet voor niets de Get Creative Swap. Zelfgemaakte items / onderdelen zijn essentieel bij een swap en echt de charme ervan. Om dus met het budget een Action in te lopen en daar alleen kant-en-klare items te kopen, om maar een voorbeeld te noemen, is niet de bedoeling.

 

Het gaat om de moeite, aandacht voor een ander: denk hierbij ook aan bv mooi ingepakte cadeautjes met een leuk, persoonlijk cadeaulabel. (Ook hiervan geven we graag voorbeelden!). 

 

Het is leuk en inspirerend om elkaar op de hoogte te houden van de vorderingen! Je kunt foto’s delen met de #getcreativeswap en ons taggen. #getcreativeswap, @experience.centre.royal.talens

 

Houd zo lang mogelijk de naam van je swapmaatje geheim, zodat het pakket straks echt een verrassing is.

 

Budget: dat is uiteraard aan jou maar wanneer we uitgaan van zo gemiddeld 15 euro (excl verzendkosten), heb je nog wat ruimte om er bijvoorbeeld een chocoladereep bij te doen of een mooie mok. Wat betreft verzenden raad ik pakketpost aan, zodat dit goed met Track & Trace in de gaten te houden is. De swap is voor zowel Nederlandse als Belgische deelnemers, wel proberen we ivm de kosten van het versturen naar België en vv zoveel mogelijk landgenoten te koppelen. Mocht je geen problemen hebben met net iets hogere verzendkosten, en het eigenlijk wel heel erg leuk vinden iets voor 'het Buitenland' te maken, geef dat dan in het veld met opmerkingen aan.

 

 

Zet tenslotte ons (experience@royaltalens.com) bij je contacten in je email, zodat onze mails niet per ongeluk in je spam terecht komen en je geen enkele update mist!

 

 

 

Belangrijke data

 

8 november: Sluiting van de swap. Geef je dus voor die tijd op!

 

13 november:  voor deze datum sturen we de naam & gegevens van de swapmaatjes door. Zorg dan ook dat je moodboard / collage af is en op je socials staat, zodat de ander zich goed in je kan verdiepen en de swap compleet naar je zin kan maken! (Of stuur het voor die tijd naar ons door via mail.)

 

10 december: Verzending, zodat bij verreweg de meeste personen het op vrijdag 11 december bezorgd wordt!

 

Inspiratie

 

Zoek eens op de volgende hashtags, voor meer inspiratie over swappen:

 

#swappenisleuk

#instaswap

#swappen

 

Blogs voor leuke DIY/ knutsel inspiratie:

- onze eigen Inspiratie blog natuurlijk 

- de blog van Zilverblauw

- webshop van Sostrene Grene met leuke DIY projecten. 

- de website van de Pipoos

- freubelweb

- vtwonen