Corona

 

Update  09-04-20

Uiteraard volgen ook wij de berichtgeving en de adviezen vanuit o.a. het RIVM op de voet. Om ieders gezondheid te waarborgen willen we uw aandacht vragen voor het volgende:

  • Rondleidingen door onze fabriek zijn tot nader orde helaas niet mogelijk.
  •  Ook de workshops vallen onder de nieuwe maatregelen en zullen tot 1 juni niet door gaan. Wij zullen in overleg met de docenten nieuwe data inplannen en informeren de deelnemers daar uiteraard zsm over. Wanneer u via cultureleagenda.nl uw workshopdag aangeschaft heeft, gaat alle communicatie hierover via hen. We zullen in nauw overleg naar nieuwe data kijken om u hier weer te verwelkomen. 
  •  Ook wij werken momenteel vanuit huis en zijn daarom alleen per email bereikbaar. 

 

NIEUWE WORKSHOPS/ RONDLEIDINGEN

Uiteraard vinden we het alleen maar leuk wanneer u zich al voor een workshop in de zomer of in het najaar op wilt geven! Wij houden ook voor in de iets verdere toekomst de adviezen en regelgeving nauwlettend in de gaten. Mocht een workshop nog niet door kunnen gaan, bieden we u graag een alternatieve datum aan. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk kosteloos te annuleren (tot max 48 uur van tevoren). 

 

INSPIRATIE VOOR THUIS:

Omdat het lesgeven en enthousiast vertellen over technieken & materialen in ons bloed zit en we in deze zeer rare tijden graag ook wat positiefs neerzetten, plaatsen we elke dag nieuwe inspiratie op onze Facebookpagina, op Youtube en hier op deze website. Ook hebben we kant & klare pakketten samengesteld om thuis direct aan de slag te gaan. Neem vooral eens een kijkje! 

 

Houd voor het laatste nieuws deze website in de gaten. Bij voorbaat dank voor uw begrip & medewerking.

 

Team Royal Talens Experience Centre

 

 

 

Rondleiding

UPDATE:  De rondleidingen liggen iig tot September, als gevolg van de Covid-19 maatregelen, stil. We hopen ze in het najaar in kleine groepen weer te hervatten, hier is echter op dit ogenblik nog niets over bekend. 

 

Bij het Royal Talens Experience Centre organiseren wij regelmatig rondleidingen door de fabriek. Heb je altijd al eens willen weten hoe kunstenaarsverven worden geproduceerd, van pigment tot gevulde tube, dan is een rondleiding echt iets voor jou.

 

Ontvangst is een half uur voor aanvang in het Experience Centre (Gebouw de Keulse Pot) met koffie en thee. We bespreken de historie van Royal Talens waarna we de fabriek in gaan. De rondleiding in de fabriek duurt ± 1,5 uur. Let op! Een deel van de rondleiding is door het monumentale pand en daarom niet rolstoelvriendelijk. We eindigen weer in het Experience Centre waar we afsluiten en daar staat een leuk presentje voor iedereen klaar!

 

Het is mogelijk om met een groep van minimal 10 personen apart een rondleiding bij ons boeken. Kijk dan voor meer informatie de pagina over groepen of neem dan met ons contact op.

 

AANMELDEN

Rondleiding Royal Talens Fabriek

 

Maak een keus uit de verschillende data in het menu hieronder.

€ 14,95

  • Uitverkocht