KLEURPOTLOOD

Journal met kleurpotlood

 

Dinsdag 21 september van 10:00 tot 15:00 uur

 

Een nieuwe workshop van onze vaste docente kleurpotloodtechnieken Angelique Krijnen. Als lid van de Vereniging Botanische kunstenaars Nederland is ze gespecialiseerd in natuurgetrouw planten en bloemen te tekenen.  Een kunst die ze jou graag leert! Aan de hand van live modellen ga je in een journal werken met botanische illustraties. Iedere maand zijn er andere bloemen en planten te vinden in de tuin of de natuur. Gebruik je journal om je favoriete botanische onderwerpen per maand van bloei in kaart te brengen. Deze maand de eerste les.  Ook voor oktober staat er 1 gepland, bij voldoende interesse plannen we dit graag maandelijks in!

 

Tip: het is leuk je eigen onderwerpen mee te brengen. Houd hierbij wel de grootte in de gaten want je werkt zoveel mogelijk op ware grootte. Er is daarnaast voldoende materiaal aanwezig om mee aan de slag te gaan. 

Kosten: 79,95

De workshop is in het Experience Centre te Apeldoorn en inclusief gebruik materialen, een bullet journal, koffie/ thee, lekkers en een fijne lunch. 

Docent: Angelique Krijnen

 

Niveau: geen ervaring vereist

 

€ 79,95

  • Beschikbaar