IN APELDOORN

Illustreren

 

Dinsdag 28 september van 13:00 tot 16:00 uur

 

Hoe maak je illustraties passend bij een verhaal, gedachte of andere tekst? Illustrator Roel Ottow leert je er alles over in deze nieuwe workshop. Te beginnen bij het uitgangspunt: hoe maak je een illustratie? Compositie, materiaal- en kleurgebruik, uitdrukkingen en nog veel meer: het bepaalt samen de zeggingskracht van het beeld. 

 

In deze workshop ga je met illustrator Roel Ottow aan de slag  en kijk je welke techniek en materialen perfect bij je illustratie passen, sta je stil bij de compositie, maak je de keuze of je wel of niet met tekst erbij gaat werken en leer je hoe het werk eventueel te reproduceren is. 

 

De workshop is inclusief het gebruik van materialen, koffie/ thee, iets lekkers en na afloop een goodie bag om mee naar huis te temen. 

 

Docent: Roel Ottow

 

Illustrator/ontwerper Roel Ottow maakt gemiddeld bijna een tekening per dag voor o.a. diverse tijdschriften, kinderboeken en boekomslagen. En dat al meer dan 30 jaar. Hij houdt van kleur, humor en hij geniet van het experiment. Het werk van Roel  is vrolijk en inspireert. Wil je meer over Roel Ottow lezen, kijk dan op zijn website: www.ottow.nl

 

Niveau: Voor alle niveau's

 

€ 49,95

  • Beschikbaar