KERSTBALLEN

Stippen

 

Dinsdag 8 december 19:00- 21:00 uur. 

Docent: Martine Boere

We gaan stippen! En wel op kerstballen: geweldig om cadeau te geven of om je boom mee te versieren. Inclusief een set stipstokjes van Stipstijl (twv 16,95!) en uniek patroon. Je voorkeurskleuren mag je in de opmerkingen bij je bestelling doorgeven, dan houden we daar (indien op voorraad) rekening mee. Tijdens de live sessie laat ik stap-voor-stap zien hoe je het patroon met de verschillende stipstokjes maat. Een ontspannende en verslavende hobby! 

 

Niveau: Voor alle niveau's

 

€ 39,95

  • Beschikbaar

MATERIALEN

Wat heb je nodig

Doe live mee en stel tijdens de workshop al je vragen. Hieronder een lijst van de materialen en hulpmiddelen die nodig zijn voor deze workshop. Van de producten met een * hebben we een pakket gemaakt t.w.v. €39,95. De workshop krijg je er dan gratis bij! De pakketten worden ongeveer een week van tevoren naar je verstuurd.

Inhoud pakket:

- Setje van stopstokjes (Stipstijl, a 16,95): 10 maten

- Amsterdam porselein verf in 6 kleuren (geef bij de opmerkingen je voorkeurskleuren aan, dan houd ik daar rekening mee)

- Set van 3 (afsluitbare) mengschaaltjes: ideaal om die mooi gemengde kleur te bewaren. 

- Patroon, stap voor stap uitleg van een stip ontwerp voor op de kerstbal 

 

Verder nodig:

Mengbakje/ pallet

Keukenrol 

 

Let op! De kerstballen dien je zelf aan te schaffen. Tip; je kan er natuurlijk ook meteen meer kopen, voor nog meer zelfgemaakte kerstballen in je kerstboom 😊.

 

 

 

Materialen op de foto kunnen afwijken.