KERSTBALLEN

Galaxy

Dinsdag 15 december van 10:00 tot 12:00 uur

 

Voor deze workshop gaan we werken op glazen kerstballen. We maken twee verschillende kerstballen, die je uiteraard kunt variëren in kleur, zodat je je hele boom kunt volhangen ;-). 

 

Voor de eerste kerstbal werken we op de bal met verdunde acrylverf. Door te blazen en de verf te laten lopen krijg je een mooi marmer effect. Voor de tweede kerstbal gaan we werken met oliepastels, maar dan in de kerstbal.  Beweeg de bal voorzichtig en zo ontstaat er een marmer effect, die heel veel lijkt op een galaxy!

 

Docent: Siona Snel

 

Niveau: Voor alle niveau's

 

€ 39,95

  • Beschikbaar

MATERIALEN

Wat heb je nodig

Doe live mee en stel tijdens de workshop al je vragen. Hieronder een lijst van de materialen en hulpmiddelen die nodig zijn voor deze workshop. Van de producten met een * hebben we een pakket gemaakt t.w.v. €39,95. De workshop krijg je er dan gratis bij! De pakketten worden ongeveer een week van tevoren naar je verstuurd.

 

Let op! Ook de glazen transparante kerstballen dien je zelf aan te schaffen. Tip; je kan er natuurlijk ook meteen meer kopen, voor nog meer zelfgemaakte kerstballen in je kerstboom 😊.

 

Materialen op de foto kunnen afwijken.