Margriet Winterfair 2020

Welkom bij Royal Talens en het Experience Centre! Leuk dat je dit jaar mee doet aan de digitale versie van de  Margriet Winterfair! We hebben er heel veel zin in om nog meer mensen enthousiast te maken over onze mooie producten.

 

Schrijf je nu in voor de workshop en je krijgt de workshop voor maar 29,95! Dit is inclusief een uitgebreid materialenpakket t.w.v. 39,95! Een compleet, creatief uitje maar dan veilig vanuit je eigen huis -waar je wilt- en op je eigen tempo!

Het materialenpakket versturen we begin december naar je toe, zodat je meteen aan de slag kunt. Naast het pakket heb je nog een paar basis materialen nodig, zoals glazen kerstballen, een penseel en bekertjes om je verf in te mengen (hieronder staat een overzicht van de materialen). Ook ontvang je van ons op 1 december een inlog code naar de website waar je de video en het stappenplan terug kunt vinden.

 

Heb je de smaak te pakken? Kijken dan voor nog meer (online) workshops op de website van het Royal Talens Experience Centre!

 

Tip: Zet ons email adres: experience@royaltalens.com bij je contacten in je mailbrowser. Zo voorkom je dat onze mail in de spam terecht komt.

 ONLINE WORKSHOP

Maak je eigen kerstballen

Voor deze workshop gaan we werken op glazen kerstballen. We maken twee verschillende kerstballen, die je uiteraard kunt variëren in kleur, zodat je je hele boom kunt volhangen ;-).

 

Voor de eerste kerstbal werken we op de bal met acrylverf, wat we met een vrije beweging aanbrengen. Even fijn om mee te starten. Voor de tweede kerstbal gaan we dezelfde kleuren gebruiken, maar dan in de bal gieten.  Beweeg de bal voorzichtig en zo ontstaat er een marmer effect, die heel veel lijkt op een galaxy!

 

Docent: Siona Snel

 

€ 39,95

€ 29,95

  • Beschikbaar

MATERIALEN

Wat heb je nodig?

Hieronder een lijst van de materialen en hulpmiddelen die nodig zijn voor deze workshop. Van de producten met een * hebben we een pakket gemaakt t.w.v. €39,95. De workshop krijg je er dan gratis bij! De pakketten worden begin december verstuurd.

 

Let op! Ook de glazen transparante kerstballen dien je zelf aan te schaffen. Tip; je kan er natuurlijk ook meteen meer kopen, voor nog meer zelfgemaakte kerstballen in je kerstboom 😊.

 

Materialen op de foto kunnen afwijken.