Workshops

KreaDoe Online

Ook dit jaar kom je het Royal Talens Experience Centre op de KreaDoe tegen, al is het deze editie nog even online i.p.v. live. We gaan het echter niet minder leuk & inspirerend maken! We hebben speciaal voor jullie 2 fonkelnieuwe workshops bedacht en hier een mooi & uitgebreid materialenpakket bij samengesteld. 

 

De workshops staan ingepland voor vrijdag 28 mei - 16:15 uur (Safari Print cover maken) en zaterdag 29 mei - 15:45 uur (Vetplantje - Succulent met aquarel). Ze zijn echter van tevoren opgenomen en na afloop terug te kijken! Ideaal dus om op het moment naar jouw keuze lekker creatief bezig te zijn. 

 

Let op! Deze materialenpakketten zijn exclusief toegang voor het Kreadoe Online event en zolang de voorraad strekt. Reserveer dus snel jouw pakket vol creatieve 'happyness' om niet mis te grijpen. Onder alle deelnemers met materialenpakket verloten we bovendien een XXL verrassingspakket inclusief 1 van onze reguliere online workshops voor 2 personen (t.w.v. 100,00!)!  Liever met je eigen materialen aan de slag? Je ziet per workshop de lijst met materialen die we gebruiken. 

Je reserveert hier je kaarten voor Kreadoe Online. 

 

Let op! Als je vanaf nu het materialenpakket besteld kunnen we deze niet meer op tijd leveren. Je kunt nog wel de video van de workshop terugkijken via de website van de KreaDoe. Bovendien hebben we op vrijdag 4 juni vanaf 13:00 een after party op onze facebook pagina.

 

SAFARIPRINT COVER MAKEN 

Vrijdag 28 mei van 16:15 tot 17:15 uur

We gaan met de brushpennen safariprintjes maken. Van panter, zebra, giraffe tot leuke gras & plantsoorten. Deze patronen gebruik je weer om een uniek design voor de cover van het schetsboekje ... Lees verder

 

VETPLANT (SUCCULENT) MET AQUAREL

Zaterdag  29 mei van 15:45 tot 16:45 uur

Bij deze workshop gaan we met aquarelverf een Echeveria schilderen. Ik laat je zien hoe je gemakkelijk het patroon overbrengt op aquarelpapier en hoe je de juiste ... Lees verder