Bezoek

Experimenteren met verschillende soorten verf, het hele assortiment penselen voelen of meedoen met een workshop? Dat doe je in het Royal Talens Experience Centre*! Dé plek voor de beginnende en meer ervaren creatieveling om de inspiratie te laten stromen. Ook verzorgen wij rondleidingen door de fabriek zodat je met eigen ogen kan zien hoe onze verf gemaakt wordt. 

 

* De rondleidingen en workshops liggen voorlopig, als gevolg van de Covid-19 maatregelen, stil. Wel bieden wij diverse online workshops aan. 


Over het Experience Centre

Je kunt bij ons terecht voor verschillende teken- en schilderworkshops  en rondleidingen in de verffabriek.

Heb je een groep van minimaal 6 personen, dan maken wij graag een arrangement op maat! Denk aan een eigen workshop, besloten rondleiding of een combinatie van een rondleiding én een workshop. Op onze pagina Groepen vind je alle info.

 

Het is mogelijk om tijdens uw bezoek gebruik te maken van onze winkel: LET OP! In verband met onze bezetting en focus op andere taken hebben wij geen standaard openingstijden voor deze winkel! Mocht u ons buiten een workshop/ rondleiding willen bezoeken, adviseren wij u om ons van tevoren even te bellen, om teleurstellingen en een dichte deur te voorkomen. 

 

Update 12-01: helaas worden er ivm de Covid-19 maatregelen  voorlopig geen workshops en rondleidingen gegeven. Ook de winkel is tot nader orde gesloten.