Paleis Het Loo

ZOMERPROGRAMMA

In september ga je met Royal Talens naar de Royal Gardens van Paleis het Loo! Elke vrijdag (en ok 1 donderdag) organiseren we samen een te gekke workshop op deze magische locatie: van schetsen met houtskool, het werken met gelly rolls en/of aquarel tot urban sketching! 

De workshops vinden plaats in de baroktuinen en het stallenplein van Paleis Het Loo, een prachtige en inspirerende plek! Je ticket voor de workshop geeft je de hele dag (vanaf 10:00 uur) toegang tot de tuinen en het stallenplein. Ontvangst vanaf 13:00 bij de Calonnades (achterin de tuinen).  De workshop start om 13:30.  Daarna ben je vrij om de tuin in te gaan en daar te werken.


Aquarel

Vrijdag 18 september van 13:30 tot 16:30 uur

 

Docent: Anouk Bijsterbosch.

 

Zie je je zelf al zitten? In de mooie tuinen van Paleis Het Loo; druk bezig die mooie bloem te schilderen met aquarel. Anouk geeft je handige tips & tricks om ‘en plein air’ je te laten inspireren, met een kunstenaarsoog naar al het moois te kijken en hoe het daarna over te zetten met de aquarelverf op papier. Inclusief materialen en een mooie goodie-bag om mee naar huis te nemen.

 

Inclusief entree, materialen, pauze met koffie, thee, fris, lekkers  en een goedgevulde goodie-bag om mee naar huis te nemen.

 

€ 49,95

  • Uitverkocht

Urban Sketching

Donderdag 24 september van 13:30 tot 16:30 uur

 

Docent: Nanja Jacobs

 

Laat je inspireren door de prachtige gebouwen/ architectuur van Paleis Het Loo! Nanja leert je in deze workshop de basis van urban sketching. Schetsen, tekenen met fineliner en inkleuren met aquarel. Ze laat je zien hoe je een gebouw opbouwt en geeft je tips over hoe je het realistisch kan weergeven. Zonder lineaal want het perfectionisme laat je los.

 

Inclusief entree, materialen, pauze met koffie, thee, fris, lekkers  en een goedgevulde goodie-bag om mee naar huis te nemen.

 

 

€ 49,95

  • Uitverkocht