ACRYLVERF

Steampunk bij

Docent: Siona Snel

Maandag 14 september van 13.30 tot 16.00 uur

 

Tijdens deze workshop ga je een bewaarblik maken voor een A5 journal. Om het geheel in stijl te houden maken we een steampunk bij voor op de voorkant. Steampunk is een stroming dat aan de ene kant heel sprookjesachtig is en waarbij veel met kant gewerkt wordt. Aan de andere kant is het heel industrieel. Een leuke combinatie om samen te brengen tijdens deze workshop. Je gaat o.a. aan de slag met zwarte gesso, gel medium, parelmedium, reliëf paint en acrylverf. Allemaal van de Amsterdam lijn van Royal Talens. Uiteraard leer je hoe je een natuurgetrouw roesteffect maakt en de mooie vleugels voor de bij.

 

Neem een eigen blik mee (ongeveer 14 x 22 cm) voor jouw journal en mocht je nog elementjes hebben die je erin wilt verwerken, mag je die natuurlijk ook meenemen. Tip: kijk bij een kringloopwinkel die hebben meestal genoeg blikken op voorraad.

 

Niveau: Voor elk niveau

 

De workshop is inclusief al het te gebruiken materiaal, koffie/ thee, iets lekkers en een kleine verrassing! Kom je ook naar de workshop in de ochtend? Vergeet dan niet een lunch mee te nemen.

 

Tip: Combineer deze workshop met de workshop in de ochtend en krijg 20% korting op de totale workshop prijs!

 

€ 42,00

  • Beperkte beschikbaarheid