MANGA

Mangafy - Maak je eigen manga portret

Docent: JonJon van Manga Yourself

 

Dinsdag 22 september van 19:00 tot 21:30 uur

 

Manga tekenen is een Japanse kunstvorm. Het portrettekenen van mensen is weer een andere kunst vorm. In deze workshop combineren we deze twee vormen tot een nieuwe kunst genaamd: "Mangafy".In de workshop Mangafy halen we het beste uit beide vormen en zorgen we dat je leert hoe je portretteert in een manga vorm.Een leuke en leerzame uitdaging voor elke tekenaar die geïnteresseerd is in het tekenen van portretten maar ook voor beginnend en gevorderd manga tekenaar.

 

In deze 2,5 uur durige workshop deelt manga tekenaar Mustayaki zijn gespecialiseerde kennis in een eenvoudig stappen plan om van een foto een professionele zwart/wit manga karakter te maken. Tijdens de workshop zul je je verdiepen in de technieken van de authentieke Japanse manga style en leren hoe je de herkenbaarheid van de persoon behoudt.

 

We behandelen de volgende onderwerpen:

– Mensen veranderen in manga karakters.

– Tips voor het beheersen van de Manga style.

– Stappen om je art professioneler te maken.

– Aanscherpen van je anatomy.

– Verbeteren van symmetrie.

– Handig voor het creëren van originele karakters.

 

Benodigdheden: Een opgeladen smartphone met camera functie.

 

"Een mangaka laat zich inspireren door het leven. Het tekenen ervan is terug naar de essentie. Als je leert dingen om je heen te mangafyen zal je inspiratie nooit op raken. Laat het leven je inspiratie zijn" . - Mustayaki

€ 44,95

  • Uitverkocht