OUDER/KIND WORKSHOP

Lettering

Docent: Martine Boere van Studio Suikerzoet

 

Woensdag 12 augustus van 10:00 tot 12:30 uur

 

Bij deze workshop geef ik je graag - aan de hand van mijn nieuwe boek ‘Creatieve Lettering projecten voor Kinderen’ wat tips en oefeningen om zelf de mooiste teksten te letteren. We werken hierbij met de mooie, kleurrijke gelly roll pennen (oa in neon en glitter!) en het materiaal dat ik veel in mijn nieuwe boek gebruik: de effect liners. Je kunt hier bijvoorbeeld een hangertje of armbandje mee maken. We gaan daarna wat je geleerd hebt in de praktijk brengen: samen gaan jullie aan de slag met een ‘licht-box’: een 3D kastje met een mooie tekst of tekening en lichtjes daarachter. Geen probleem wanneer je allebei een eigen ontwerp wilt maken: dit is later weer in je licht box af te wisselen. Liever allebei een eigen licht-box? Selecteer dan de optie plus 1 extra light-box, dan komt dat helemaal goed!

 

De minimale leeftijd die wij hanteren is 8 jaar. Mocht je twijfelen of je kind dit kan mail dan even naar: experience@royaltalens.com

 

Tip!: Wanneer je bij de workshop het boek aanschaft, krijg je een korting van maar liefst 3 euro: het boek kust dan geen 16,99 maar 13,99! Ik zet er dan ook een persoonlijke boodschap in (mocht je dat leuk vinden).

 

€ 54,00

  • Uitverkocht