ECOLINE

Botanisch tekenen met ecoline

Docent: Martine Boere

 VOL! 

 

We beginnen de dag waar mogelijk met een rondleiding door de fabriek. Indien dit ivm Covid-19 nog niet mogelijk is, bieden we een alternatief programma in ons Experience Centre aan, waarbij ook de historie toegelicht wordt, unieke verpakkingen en beeldmateriaal getoond zal worden en jullie een kijkje in de 'kleurstoffen en pigmenten'-keuken krijgen. 

 

Hierna volgt een fijne lunch, waarna de middag gereserveerd is voor het  tekenen en werken met ecoline. We gaan aan de slag met ecoline brushpennen, waarmee je eenvoudige botanische tekeningen kunt maken. Daarna door naar de potjes ecoline waarmee je eenvoudige varens, een cactus en klaproos kunt maken. De nadruk van de workshop ligt niet op het zo natuurgetrouw en gedetailleerd mogelijk werken. Ik laat liever zien hoe je je werk door eenvoudige technieken meer diepte en levendigheid geeft. Het leuke van tekenen met ecoline is dat je niet kunt voorkomen dat kleuren in elkaar overgaan vloeien. Dat maakt het een goede oefening in ‘loslaten’. Kleine meng oefeningen laten je zien hoe je eenvoudig met twee brushpennen al takjes kunt maken. Na afloop krijg je een goodiebag inclusief een boek van Martine mee naar huis.

 

Inclusief alle materialen, koffie/thee, iets lekkers, een goed verzorgde lunch, het boek van Martine Boere over ecoline  en een kleine verrassing!

 

€ 59,00

  • Uitverkocht