MASTERCLASS SPRAYPAINT

Ontwerp je eigen Albumhoes

Docent: MilanTheArtist

 

Zaterdag 27 maart van 10:00 - 15:00 uur

 

Op zaterdag 10 oktober komt Milan naar het Experience Centre voor een exclusieve masterclass. Milan TheArtist staat bekend om zijn unieke stijl. Zijn werk is gedurfd, energiek, kleurrijk en exclusief. In zijn werk maakt hij gebruik van palletmessen en spuitbussen. Met de schaduwtechnieken en kleurovergangen weet hij bovendien een drie-dimensionaal effect te creëren. Als vaste ontwerpen van het recordlabel Actuation is hij daarnaast verantwoordelijk voor het ontwerp van al hun singles en albums.

 

Milan legt je die dag graag uit hoe hij in zijn kunstwerken werkt, welke materialen zijn favoriet zijn en hij deelt graag z’n tips & tricks met je. Als kers op de taart ga die je die dag bovendien aan de slag met een echte briefing voor een artiest/ DJ! De beste 3 ontwerpen worden doorgestuurd naar de platenmaatschappij. Die gaan op hun beurt weer aan de slag om daaruit het design te selecteren dat perfect bij hun artiest of DJ past! De kans dus dat er (wereldwijd!) dus een hoes verschijnt met jouw ontwerp erop.

 

Er wordt lesgegeven in kleine groepen.

 

Niveau: voor zowel beginners als gevorderden.

 

De dag is inclusief het gebruik van alle materialen, een fijne lunch, een goodiebag na afloop en de persoonlijk begeleiding van Milan. 

 

€ 99,00

  • Beperkte beschikbaarheid