Een kaartje met de Effect Liners

Aan de slag met de Talens Effect Liners! Deze 3D acrylverf (op waterbasis) is te gebruiken op heel veel ondergronden: keramiek, textiel, hout, maar ook gewoon op papier. Ik laat in dit project zien hoe je heel eenvoudig het kunt gebruiken om een persoonlijk kaartje net even dat beetje extra te geven! 

 

Wat heb je nodig: 

- Effect Liners (Talens Art Creations)

- Een ondergrondje wat je bijvoorbeeld al gemaakt hebt met de hartjes van ecoline (ook te vinden in deze blog!)

- Geduld om het te laten drogen ;o)

Schud de effect liner voordat je ermee gaat werken, kijk even -wanneer je het vaker heb gebruikt of het puntje niet verstopt is (prik dit anders met een speldje door) en test op een ander papiertje of de verf er gelijkmatig uitkomt. Yes, alles naar je zin? Dan kun je op je kaartje aan de slag! Ik begin bovenin -om er straks niet per ongeluk met mn hand doorheen te gaan- met veel: strakke letters met een schreefje/ dwars streepje.  

Daarna aan de slag met 'Liefs' wat ik met sierletters ga schrijven. Eerst in enkele lijnen, daarna maak ik elke lijn in het woord die naar beneden gaat dik: zo boots je een beetje kalligrafie na. Hier krijg je ook bij de lijnen in een letter die naar beneden gaan dikke lijnen, en alle andere blijven dun. (Zie anders ook onze blog over Burshletteren!)

Zie je? Alle lijnen naar beneden worden dik! Houd hiervoor de druk gelijk wanneer je in de tube knijpt, wil je niet al teveel hobbels & bobbels krijgen! 

 

Je laat het even goed drogen en daarna is je kaartje klaar om bij iemand in de brievenbus te stoppen of om te versturen! 

 

Veel plezier ermee! 

 

Succes met uitproberen! Deel je werk met #royaltalensathome of #empoweryourcreativity 

Reactie schrijven

Commentaren: 0